Kreatív vintage - vidéki otthon

Házikó & Co.

Házikó & Co.

David Fussenegger - tradíció, minőség és környezettudatosság

2015. augusztus 04. - Haziko

eco.jpgdavid-fussenegger-sylt.jpgfussenegger-kids_takaro.jpgfussenegger_sun_menta.jpg

 

 

 

 

 

Ma egy olyan céget szeretnénk bemutatni Nektek, ami a közeli Ausztriában működik és több szempontból is lenyűgöző vállalkozás. Ez a textilmanufaktúra 1832 (!) óta működik Voralbergben. A tradicionális, régi technikákat és anyagokat ötvözik új, innovatív szövési módokkal, a klasszikus designt a modern mintákkal.

diva.jpg

Minden terméküknél a természetes pamut áll a középpontban: biopamut, recycling-pamut takaróik és párnáik nemcsak kényeztető, bőrbarát anyagok, hanem környezetkímélő és környezettudatos munka eredményei.

fussenegger-kids2015.jpgA David Fussenegger-termékek az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek, furcsa módon hazánkban azonban csak most kezdünk ismerkedni velük.

Designer csapatuk minden évben 5 kollekciót tervez, ezek között megtalálhatóak a romantikus, country stílusú lakástextilek, a letisztult skandináv takarók és párnák és kedvenceink, a havas alpesi Hütték hangulatát megidéző biopamut termékek.szarvas_sun.jpgSzarvasminták, piros-fehér kockás, barna színek... faházakba, gerendaházakba ideális. Made in Austria

fussenegger_st.jpgdiva-csillag.jpgLetisztult, skandináv stílusra jellemző minták és színek...

birdie_pled.jpgagytakaro_capri.jpg

Romantikus és modern...

süti beállítások módosítása